Hooikoorts


Opgezwollen slijmvliezen in je neus, waterige dikke ogen, niesen, het hooikoortsseizoen is voor heel wat mensen een bezoeking, zeker als die klachten intens zijn. Heb jij hooikoorts, dan ben je ongetwijfeld zelf op zoek geweest naar remedies en heb je bv. antihistamine en injecties overwogen. En waarschijnlijk heeft het je niet geholpen of wil je er niet continu gebruik van maken. 

 

Wij zelf stuitten op een onderzoek naar de toepassing van infrarood type C bij hooikoorts. Daaruit bleek dat de vaatverwijdende werking van infrarood, zoals de airRED dat bij uitstek op een natuurlijke manier oproept in je hele lichaam, een gunstige uitwerking heeft op de symptomen van hooikoorts, zoals kriebel en niesen. En dat zonder bijwerkingen. 

 

Je kan de samenvatting van het onderzoek nalezen. Wellicht is het iets voor jou om eens naar te kijken. Er is weliswaar bij het onderzoek een ander type infrarood C straler gebruikt dan een airRED, maar het zou natuurlijk erg mooi zijn als de airRED in jouw geval een verlichting zou betekenen. De airRED manier is wat dat betreft vrij uniek en kan je niet zo maar vergelijken met bv. een huis-tuin-en-keuken infrarood lamp of traditionele infrarood sauna. 

 

Neem gerust contact met ons op om te bekijken hoe we erachter kunnen komen of dat in jouw geval verschil kan maken om je levenskwaliteit te verbeteren. Dan kunnen we ook bekijken of je effect hebt als je hem normaal gebruikt, dus met de infrarood bron op je rug, of dat je er beter omgekeerd voor kunt gaan zitten, met je gezicht naar de infrarood bron toe. 

 

Met de airRED kan je gewoon met kleren aan in je woonkamer je dagelijkse portie infrarood warmte opdoen, en ben je niet geïsoleerd van je huisgenoten tijdens je sessie. Je kunt ook gewoon bv. op je tablet lezen of telefoontjes plegen en je hoeft er de deur niet voor uit.