Diabetes

diabetes en infrarood sauna

Welk type diabetes je ook hebt, gevolgen ervan ga je als je pech hebt merken in onder anderen aantasting van zenuwen en bloedvaten en een grotere gevoeligheid voor infecties. 

 

airRED infrarood toepassing van het type C kan je bij diabetes ondersteunen bij je aanpak om op een goede manier nieuwe levenskeuzes te maken. 

 

airRED Infrarood verbetert op een nauwelijks belastende manier je doorbloeding, voert afvalstoffen versneld af, zuurstofrijk bloed aan en kan daarmee bijdragen aan vertragen van schade door diabetes aan je zenuwen. Infrarood type C heeft ook een gunstige uitwerking op bloedcirculatie in het algemeen, wondgenezing, microcirculatie in je huid en pijnbeleving

 

De fysieke en mentale ontspanning van een airRED sessie heeft een gunstige uitwerking op het evenwicht van je insulinespiegel die door stress immers flink verstoord kan worden.

 

De airRED is in een kwartier al effectief en je hoeft een eventuele insulinepomp niet af te koppelen, omdat die niet in contact komt met de infrarood bron op je rug. Ook transpireer je niet of nauwelijks. Gebruik is erg laagdrempelig doordat je hem bijvoorbeeld gewoon in de woonkamer hangt, wat regelmatig gebruik en daarmee de kans op succes flink vergroot.

 

Leuk als je zou gaan overwegen om een airRED aan te schaffen om in te zetten bij jouw diabetes. Overleg dan wel met je medisch adviseur daarover en laat hem deze website zien en ook hoe anders een airRED werkt dan een traditionele infrarood sauna of gewone sauna.