Bloedsomloop

infrarood sauna en bloedsomloop als hoge en lage bloeddruk

Het lijkt zo normaal, en als er niks aan de hand is heb je er ook geen omkijken naar. Tot je er issues mee gaat krijgen en de bloedsomloop niet meer optimaal is. In je hart, je benen, in je hele lijf. Vernauwing door afzettingen of stress, uitzetten, minder flexibiliteit in je aderen, afnemende kracht in je centrale pomp. 

 

Dan merk je ineens dat die bloedsomloop een centrale rol vervult in je systeem. Het voert afvalstoffen af, voedingsstoffen en hormonen aan, helpt je warm te blijven of juist warmte kwijt te raken, voert de brandstof aan voor je bewegingen, om maar eens wat te noemen. 

 

In het algemeen lijkt de nauwelijks belastende airRED manier van warmte toevoegen aan je lichaam een goede manier om de bloedsomloop een handje te helpen en daarmee niet alleen op een rustige manier de effecten van een lagere doorbloeding te helpen verminderen, maar ook door met een regelmatige toepassing een verbetering van de conditie van je systeem te ondersteunen.

 

Of de airRED bij jou een zinvolle toevoeging is in jouw behandelplan c.q. een verbetering kan beteken van je levenskwaliteit, overleg je het beste met je medisch adviseur. Vertel hem er dan bij dat de airRED op een andere manier werkt dan een traditionele infrarood sauna en laat deze website zien met de uitgebreide informatie daarover. 

 

Wij hebben een aantal research artikelen over toepassing van infrarood bij bloedcirculatie issues bekeken, we zetten de links ernaar hieronder. Interpretatie ervan is aan jou en je medisch adviseur. Voor de goede orde: deze artikelen gaan niet over research met een airRED maar geven een beeld over effecten van infrarood toepassing in een gecontroleerde omgeving. 

 

Bloedvaten, auto-immuunsysteem e.a.

Benen

Warmte algemeen

Hart issues

Vaatvernauwing