Waar zet je de airRED

airRED infrarood sauna in een bedrijf

Een airRED komt het beste tot zijn recht direct in de buurt van werkplekken, zodat je laagdrempelig een break kunt nemen. Heb je de ruimte en het budget, verdeel dan meerdere airREDs over verschillende plekken, dan bedien je een zo groot mogelijk aantal medewerkers:

 

In een aparte ruimte

Hang de airRED in een aparte ruimte voor mensen die gestresst, overprikkeld of introvert zijn, bv. een ex rookruimte. In deze ruimte geldt dan de afspraak dat er niet gesproken wordt, niet gebeld en niet gewerkt. Je kunt in deze ruimte ook andere ontspannende plekken maken, zoals een relax fauteuil of andere aangename zitmogelijkheid. Aardig als je er mindfulness opties aanbiedt.

 

Je kan de airRED ook in een (kleine) spreekkamer hangen en onderdeel maken van jullie ruimte reserveringssysteem. 

 

In een coffee corner of zithoek

Voor mensen die gewoon even een snelle break willen en voor de extraverten is een plek in een coffee corner of zithoek prima. Pak een kop koffie, ga ervoor zitten, bel, lees of praat of doe even niks. 

 

In een beweeg omgeving

Voor mensen die willen bewegen maar dat niet te intensief willen of kunnen op dat moment, bijvoorbeeld vanwege leeftijd, klachten als CANS of rugpijn, is het ideaal om de airRED toe te voegen aan de mogelijkheden die jullie bieden voor actief bewegen. Hang dan de airRED in een ruimte waar bv. ook een loopband staat voor een lunchwandeling bij regen, waar wat gewichtjes liggen om arm- en schouderoefeningen te doen die op een bord op de muur staan. Waar  yogamatjes zijn, waar je wellicht bedrijfsmassages laat geven. Je kan daar de airRED gebruiken om de doorbloeding te verbeteren en lichte oefeningen te doen. 

 

Het ophangen zelf

Je hangt de airRED aan de muur, maar als dat bij jullie niet kan of mag, dan hoeft dat geen dealbreaker te zijn. Je kunt op een simpele manier, zie bijvoorbeeld onderstaande foto, een eigen ophangmogelijkheid maken die je voor de muur zet, je kan dit zo mooi of simpel maken als je zelf wilt. Denk ook even aan de stroomaansluiting.