airRED infrarood wellness, ook in bedrijven

airRED infrarood sauna in een kantoorruimte

Verrassende optie voor office wellbeing

Naast bedrijfsfitness, bedrijfsmassages, het loopje naar de printer en de lunchwandeling is het nu ook mogelijk om op een rustige manier de bloedsomloop te stimuleren: door de voordelen van infrarood dieptewarmte naar de werkplek te brengen. AirRED infrarood wellness combineert een krachtige infrarood bron en slimme luchtcirculatie in een ultraplatte wandunit. Het resultaat: met kleren aan en nauwelijks transpireren in 15 minuten ontspannen en nieuwe energie. Ideaal voor een koffiebreak, ontspannen wat telefoontjes plegen, rustig wat leeswerk doen, licht bewegen, even niksen, of een collegiaal contact. Daarmee is airRED infrarood wandunit een outside-the-box optie voor ontspannen, vitaliseren en stress reductie op de werkplek. 

Vitaliseren terwijl je tot rust komt

Wat van buitenaf gezien passief lijkt, geeft aan de binnenkant een behoorlijke activiteit. Het lichaam gaat aan de slag met de extra toegevoerde warmte. Goed gedoseerde infrarood warmte ontspant en verbetert de doorbloeding. Spieren ontspannen, stresshormonen verminderen, afvalstoffen worden afgevoerd, voedingsstoffen aangevoerd, kortom een vitaliserend effect. 

Je bent er met een airRED snel bij

De airRED infrarood wandunit staat altijd klaar, je hoeft niet te wachten tot je kunt gaan fitnessen, een afspraak hebt met de masseur, iets moet gaan printen, en is ook beschikbaar als je geen zin hebt in een frisse neus omdat het buiten regent. En hij is al in 15 minuten effectief. Ideaal voor als je veel computerwerk hebt, tegen een deadline aan zit, een dag vol vergaderingen of presentaties hebt. Gebruik hem voordat je last krijgt van stress, vermoeidheid of spieren of kort op het moment dat je er wel last van krijgt. Dan help je voorkomen dat je klachten chronisch worden. Verzuim of misschien zelfs uitval is immers voor niemand leuk, niet voor jou en niet voor het bedrijf. 

Iederéén profiteert ervan

Heb je toch chronische issues, bv. rug- of nekklachten of CANS, dan beleef je met een dagelijkse airRED sessie dat je de dag makkelijker en prettiger door kan komen. Val je in de categorie senior medewerker, dan zal je waarschijnlijk graag je wat stijvere spieren opsoepelen voor de airRED. De combinatie met de coolGREEN optie voor lucht van normale temperatuur spreekt je wellicht aan als je minder van warmte houdt. CoolGREEN maakt trouwens voor iederéén zelfs gebruik in de warme maanden aantrekkelijk. Maar airRED infrarood wellness gebruiken is vooral ook gewoon lekker, gezond en makkelijk om even te ontspannen en nieuwe energie op te doen, en dat spreekt iederéén aan, ook mensen die geen affiniteit hebben met bewegingsprogramma's.

Eenvoudig in plaatsing en gebruik

De airRED infrarood unit hangt aan een muur of iets wat je daarvoor zet. Centraal op een afdeling, in een rustige vergaderruimte of ex-rookhok, een zithoekje, coffee corner, een airRED is overal op zijn plaats. Bij gebruik zet je er een krukje voor. De bediening is simpel, de airRED infrarood unit slaat na 15 minuten automatisch af, en onderhoud sluit aan bij dat van normaal kantoormeubilair. 

Professionele kwaliteit

De airRED infrarood wandunit is in zijn stijlvolle eenvoud en gedegen kwaliteit met lange levensduur uitermate geschikt voor gebruik door meerdere mensen.


Wat levert het op

AirRED infrarood wellness geeft een aangename optie op het gebied van ontspannen, welbevinden, tevredenheid, nieuwe energie en waar mogelijk verbetering bij chronische en leeftijdgerelateerde fysieke issues en een positief effect op verzuim. Je voegt ermee comfort spots toe aan de kantooromgeving. 

Financieel en filosofie

Of en hoe je dat in geld wilt uitdrukken, en of dit onderdeel is van een bedrijfsfilosofie zoals happiness matters, of bewust omgaan met bewegen en ontspannen waarbij bewegen alleen niet zaligmakend is, is aan jullie als bedrijf. Voor een rekensom kan je gebruik maken van exploitatiekosten van 0,51 Euro* per sessie. Een mooie kop koffie kost je niet veel minder!

Niet voor kantoor, wel voor medewerkers of cliënten?

Je kan ook de airRED aan je medewerkers aanbieden zodat ze thuis aan hun gezondheid kunnen werken met ondersteuning van airRED infrarood wellness. En hebben jullie een bedrijf waar je met cliënten werkt en wil je daar een airRED voor inzetten, kijk dan op de cliënten pagina. Bv. voor hospitality, interieuradvies, fysiotherapie en zorg. 

airRED design infrarood sauna met gebruiker

Informatie en inspiratie

Wil je meer weten over de aanschaf en implementatie van airRED infrarood wellness in een kantooromgeving en aansluiting bij bedrijfsprogramma's, wij hebben informatie en inspiratie gebundeld om je daarbij te ondersteunen.

*Afschrijving over prijs standaard airRED incl. BTW over 5 jaar, 10 sessies per airRED/werkdag, energiekosten particulier tarief excl. BTW.